minggu terakhir kuliah...

salam kepada semua...

minggu ni merupakan minggu terakhir kuliah di umt...nmpknya final exam pun sudah semakin hampirlah...huhuhu...minggu terakhir ni pun kuliah dah x banyak sgt coz banyak kuliah dah abis...l lab pulak dah berminggu-minggu lamenyer habis....untuk final exam kali ni takder minggu ulangkaji..so terpakselah start awl skit untuk mengulangkaji...namun malangnya sampai sekarang aku x start ape2 pn...huhuhu...assignment pun aDER lagi dua x dihantar lagi...kene siapkan dalam minggu ni gak..paling penting assignment mikrob coz carry marknya adalah 20 %...tinggi tuu...so kenelah wat betul2 untuk cover test and kuiz yg tidak seberapa pencapaiannya...huhuhu...

jadual final exam ku

SUBJEK

TARIKH

HARI

MASA

TEMPAT

KIMIA GABUNGAN 1 ( ANALISIS DAN ORGANIK )

07/04/2009

SELASA

9.00 – 11.00

DSM

BIOLOGI ORGANISMA II

11/04/2009

SABTU

9.00 – 11.00

DSM

BAHASA, BUDAYA DAN MASYARAKAT

12/04/2009

AHAD

9.00 – 11.00

DSM

PRINSIP GENETIK

14/04/2009

SELASA

12.00 – 2.00

DSM

KENEGARAAN MALAYSIA

20/04/2009

ISNIN

3.00 – 5.00


MIKROBIOLOGI ASAS

23/04/2009

KHAMIS

3.00 – 5.00


PEPERIKSAAN AKHIR SEMESTER 2 SESI 2008/2009

sarjana muda sains biologi tahun 1


"pembersihan SAWANG"

salam kepada semua...

telah lamanya blog nie bersawang seperti kata en.rezz kita tu...ye lah sejak kebelakangan nie asyik busy jer coz b4 nie ader test prinsip genetik, kimia, bioorga n esok ada lagi satu test iaitu mikrob...itulah antara sebabnya blog ini bersawang kot...huhuhu... selain itu, sebelum ini juga saya turut busy dengan asignment dan juga kegiatan harian yang lain serta tak ketinggalan busy skit untuk program bicara bahasa yang telah berlangsung pada 21 mac lepas kat audi fpe....

sedar tak sedar sekarang ni telah pun masuk minggu ke-13 kuliah...nampaknya tak lama lagi final exam pun akan bermula...untuk sem ni ada enam subjek yang diambil... so sekarang nie terpaksa get ready lah dengan subjek2 tu untuk final exam...setakat nie subjek kimia gabungan, bahasa budaya dan masyarakat dah abis. manakala biorga, genetik, mikrob n kenegaraan hampir2 nak abis...mungkin minggu ni kot sume subjek tu nak abis...so start dari sekarang bolehlah mengorak langkah untuk persediaan final exam walaupun sepatutnya persediaan itu harus bermula sejak awal lagi...tapi itulah sikap yang tidak dapat dielakkan sejak dulu lagi...huhuhu....

dalam masa yang sama juga saya dan juga team, din and nasrul tengah get ready untuk pemilihan peserta debat integriti pisza and perpaduan...pemilihan akan diadakan pada 26 mac kat foyer library...so harap2 kitaorg sume dapat lakukan yang terbaik bukan sahaja untuk diri sendiri tapi juga untuk universiti yang tercinta..

oklah sampai disini saja yang dapat saya coretkan untuk membersihkan sawang yang terlekat kat blog nie...insyaallah lepas ni blog ni tidak akan bersawang lagi...huhuhu

SeLaMaT DaTaNg

Selamat datang diucapkan kepada semua pengunjung blog ini....

-masa berlalu-


For more widgets please visit www.yourminis.com

-MuZiK PiLiHaNkU- HR

Followers

National Geographic Photos

There was an error in this gadget