-ku mohon-

-song by sheila majid-

Setiap hari kumohon
Agar Kau sentiasa
Memberiku ketenangan dalam hati... kekuatan
Menempuh segala dugaan yang mencabar ini
Pasti punya ertinya
Engkau beriku harapan
Menjawab segala persoalan
Hadapi semua dengan tenang

Dengan merasa kesyukuran
Ku doa Kau selalu
Mengawasai gerak-geriku
Berkatilah ku penuh rahmat dari Mu

( korus )
Oh Tuhan terangkan hati dalam sanubariku
Oh Tuhan ku berserah segalanya kepadamu
Agar jiwaku tenang dengan bimbingan Mu selalu

Ada kalanya ku merasa hidup ini seperti kaca
Jikalau tidak bersabar
Hancur berderailah akhirnya
Tabahkanlah hatiku
Melalui semua itu... Ooh...
Kuatkanlah
Cekalkanlah diriku

( ulang korus )

Curahkanlah nikmat Mu pada hidupku

- foto sekitar debat integriti, FOMCA dan PISZA 2009

DEBAT PERDANA INTEGRITI UTM 2009






DEBAT KEPENGGUNAAN UTHM 2009



PULANG DARI DEBAT KEPENGGUNAAN
(KG PN ROZITA)



DEBAT PIALA DYMM SULTAN ZAINAL ABIDIN (PISZA) 2009


-setelah sekian lama x update-

salam buat semua...

dah lama x update blog nie..almaklumlah b4 nie busy skit lah...
after pergi fomca aritu kitaorg pergi ke pertandingan debat pisza pula di uitm dungun...
alhamdulillah ada perkembangan yang agak baik untuk team umt disana...
abis jer pisza x balik rumah pun terus stay kat umt membantu untuk minggu jalinan mesra (mjm) bagi pelajar2 baru umt....utk mjm kitaorg team debat kene bantu kat bahagian F&B atau lebih senang bahagian makananlah...kerja kitaorg kene buat???? agak menarik jugak lah...huhu...
seterusnya after MJM habis minggu lepas maknanya kuliah pun dah nak bermula...huhu

minggu pertama kuliah, banyak jugak subjek yang dah start kuliah n ada jugak yang x mula2 lagi...mungkin minggu ni kot...untuk sem ini saya kene amik 6 subjek bersamaan 18 jam kredit....n mungkin nak tambah elektif untuk sem nie...dalam fikiran sekarang nak amik subjek sistematik dan biologi serangga walaupun x minat sangat ttg serangga sebenarnye, coz subjek ni baru n belajar ngan cik norasmah...sem lepas pun dah jumpa die mintak skit2 overview ttg subjek nie...agak menarik jugak....insyaallah minggu nie nak uruskan proses tambah kursus nie....

awal2 sem jugak banyak aktiviti kat umt nie...antaranye konvokesyen yang mana akan berlangsung 15-16 julai nie...kepada senior2 yang dah nak konvo seperti kak intan, kak erni, kak aini, kak chem, kak wani, n lain2 diucapkan kepada anda semua selamat berkonvokesyen n semoga berjaya selepas ini...hehehe...selain tu pada hari ini akan diadakan pemilihan untuk peserta debat alam sekitar 2009 di utp...then hujung minggu ni plak akan diadakan bengkel pemantapan debat kat sekayu...insyaallah kalau takde aral melintang saya pn akan g ke sana coz skrg nie ada lagi xtvt lain yg sama tarikh ngan kem tersebut....

minggu lepas jugak dah diadakan pendaftaran untuk ahli kelab demi bagi student2 baru...ramai jugak yang hadir untuk mendaftar pada hari tu...so diucapkan selaamat datang kepada semua ahli kelab demi yang baru n hopefully korg akan enjoy join kelab demi n sama2 kita majukan dan menaikkan lagi nama kelab debat UMT ini....

k lah sampai disini saja coretan saya...jumpa lagi di "post" yang lain...huhuhu....

SeLaMaT DaTaNg

Selamat datang diucapkan kepada semua pengunjung blog ini....

-masa berlalu-


For more widgets please visit www.yourminis.com

-MuZiK PiLiHaNkU- HR

Followers

National Geographic Photos

There was an error in this gadget