-setelah sekian lama x update-

salam buat semua...

dah lama x update blog nie..almaklumlah b4 nie busy skit lah...
after pergi fomca aritu kitaorg pergi ke pertandingan debat pisza pula di uitm dungun...
alhamdulillah ada perkembangan yang agak baik untuk team umt disana...
abis jer pisza x balik rumah pun terus stay kat umt membantu untuk minggu jalinan mesra (mjm) bagi pelajar2 baru umt....utk mjm kitaorg team debat kene bantu kat bahagian F&B atau lebih senang bahagian makananlah...kerja kitaorg kene buat???? agak menarik jugak lah...huhu...
seterusnya after MJM habis minggu lepas maknanya kuliah pun dah nak bermula...huhu

minggu pertama kuliah, banyak jugak subjek yang dah start kuliah n ada jugak yang x mula2 lagi...mungkin minggu ni kot...untuk sem ini saya kene amik 6 subjek bersamaan 18 jam kredit....n mungkin nak tambah elektif untuk sem nie...dalam fikiran sekarang nak amik subjek sistematik dan biologi serangga walaupun x minat sangat ttg serangga sebenarnye, coz subjek ni baru n belajar ngan cik norasmah...sem lepas pun dah jumpa die mintak skit2 overview ttg subjek nie...agak menarik jugak....insyaallah minggu nie nak uruskan proses tambah kursus nie....

awal2 sem jugak banyak aktiviti kat umt nie...antaranye konvokesyen yang mana akan berlangsung 15-16 julai nie...kepada senior2 yang dah nak konvo seperti kak intan, kak erni, kak aini, kak chem, kak wani, n lain2 diucapkan kepada anda semua selamat berkonvokesyen n semoga berjaya selepas ini...hehehe...selain tu pada hari ini akan diadakan pemilihan untuk peserta debat alam sekitar 2009 di utp...then hujung minggu ni plak akan diadakan bengkel pemantapan debat kat sekayu...insyaallah kalau takde aral melintang saya pn akan g ke sana coz skrg nie ada lagi xtvt lain yg sama tarikh ngan kem tersebut....

minggu lepas jugak dah diadakan pendaftaran untuk ahli kelab demi bagi student2 baru...ramai jugak yang hadir untuk mendaftar pada hari tu...so diucapkan selaamat datang kepada semua ahli kelab demi yang baru n hopefully korg akan enjoy join kelab demi n sama2 kita majukan dan menaikkan lagi nama kelab debat UMT ini....

k lah sampai disini saja coretan saya...jumpa lagi di "post" yang lain...huhuhu....

3 comments:

khalis July 16, 2009 at 11:47 AM  

salam helmi...
cane debat pisza tuh??
sape johan??

helmy July 20, 2009 at 12:35 AM  

wslm khalis...
debat pisza ari tu ok lah jugak...
kitaorg sampai semi jerk...
johan aritu IPGM sultan mizan...
camner utk alam sekitar..
pegi x?

helmy July 20, 2009 at 12:36 AM  

wslm khalis...
debat pisza ari tu ok lah jugak...
kitaorg sampai semi jerk...
johan aritu IPGM sultan mizan...
camner utk alam sekitar..
pegi x?

SeLaMaT DaTaNg

Selamat datang diucapkan kepada semua pengunjung blog ini....

-masa berlalu-


For more widgets please visit www.yourminis.com

-MuZiK PiLiHaNkU- HR

Followers

National Geographic Photos

There was an error in this gadget